Dotter av Jord är en wow-upplevelse

Dotter av Jord är en wow-upplevelse

⭐⭐⭐⭐

Recension av @kickisbokhylla.

"En eld som brinner långsamt är starkare än en eld som förvandlar allt till aska och mörker runt sig. Förstår du?"

Muccio, s. 91.

Ann-Catrin har verkligen skapat en liten pärla, full av intressanta historiska inslag, vackra meningar och mångfacetterade karaktärer.

Det är underbart med en bok som låter alla möjliga relationer växa fram och fördjupas. Inte bara de romantiska, utan också de familjära och vänskapliga relationerna. Och relationer som grundar sig i respekt men bygger något mer, något obrytbart.

Det finns särskilt en som värmer mitt hjärta lite extra. Jag kan inte avslöja vilken för er som fortfarande har läsningen att se fram emot.

Jag kommer inte alltid överens med användandet av kommatecken i texten men jag älskar Ann-Catrins sätt att uttrycka sig. Varje sida är en njutning att läsa och hon målar upp scener med hjälp av alla sinnens intryck.

Boken har en uppbyggnad som om den är betydligt längre än vad den är, vilket den gärna hade fått vara. När jag kommer till slutet är jag inte redo att lägga den ifrån mig och lämna Ailea.

Det är en wow-upplevelse och lite otillfredsställande på samma gång.

Jag vill redan nu beställa en re-release där framtida delar packas ihop i En tegelsten. Tusen tack för att jag fick läsa din magiskt vackra bok 💙

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar