Jag är ett med boken Dotter av Jord

Jag är ett med boken Dotter av Jord

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Recension av @bokens_romantiska_universum.

Jag har som många andra inte missat denna hyllade bok men jag har samtidigt inte riktigt viljat läsa den direkt för förväntningarna har varit höga. Ni har även varit många som skrivit att denna bok inte är riktigt min stil (hur roligt är det inte att ni kan min bokstil? 😍) - men hela boken osar ju kärlek på olika sätt så visst var den min stil!

Till en början hade jag svårigheter att hänga med vid nya kapitel då olika karaktärer har olika kapitel men när jag lärt mig allas namn var de inga svårigheter längre. Det beskrivande språket uppskattade jag enormt och man blev ett med boken.

Även om jag såklart törstar efter romantik så älskade jag att ändå följa de två huvudkaraktärerna från tidig ålder för man får se det driv och nyfikenhet de båda har redan som unga (egenskaper jag gissar vi kommer se mer av i kommande böcker) och jag kan tänka mig att precis som med ens egna barn kommer man se denna bok med en moderlig nostalgi som gör att man bryr sig om dem ännu mer.

I många böcker jag läser så är det draman och många stora grejer sker. När jag ser tillbaka på denna bok så är det egentligen bara några enstaka händelser som utmärker sig utan det är en ”lugn” bok men det är också exakt det som gör boken magisk för utan större drama/bråk så har man fått lära känna dem på djupet vilket gör boken väldigt vacker.

Och jag är vanligtvis inget fan av att kalla böckers innehåll vackra men ändå är det just det ordet jag vill beskriva den som ❤️

Kommer absolut läsa nästa bok när den släpps!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar