Dotter av Jord kan vara årets bok

Dotter av Jord kan vara årets bok

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Recension av @jagochminbok.

Var ska man börja?

Jag tror inte jag ens behöver sammanfatta om vad boken handlar om och jag behöver nog inte nämna att det kan vara årets bok. Och ni andra vet om det också.

Nej men alltså, så välskriven bok! Man lär känna karaktärerna som om att man kände dom, man bjuds in i deras värld, man är en med dom. Man är med på slagfältet med Muccio, i sänghalmen med Elena också 😉, man känner Roderics frustration och ilska när han blir hånad och förlöjligad, och man känner Aileas sorg.

Jag har gråtit, jag har blivit frustrerad (slutet, jo man tackar för den cliffhangern), jag har kommit på mig själv sitta och le, ja man kan nog säga att boken har fått fram alla känslor.

Men man vill ju bara ha mer!

Det känns som om att när boken slutade så var man egentligen bara i mitten av boken, det var flera gånger som jag var tvungen att hålla fram boken och titta om det verkligen var sant att jag närmade mig slutet.

Och det var för att jag inte ville att det skulle ta slut, jag ville att historien skulle fortsätta.

Borde egentligen olagligt att ens få ge ut en sån här bok utan att bok Nr två redan är klar.

Jag har nog sagt det innan och jag säger det igen, du är galen @anncatrinmattsson_author!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar