Dotter av jord är som att läsa solsken

Dotter av jord är som att läsa solsken

⭐⭐⭐⭐⭐

Recension av Vängåvans Bokhandel

 

Jag vet inte vad jag kan skriva om denna hyllade bok som inte redan skrivits? Dotter av jord är så jävla bra! Jag sällar mig till hyllningskören!

Och skriver under på det där med att noja lite över om den verkligen kan vara så bra som alla har skrivit. Det kan den och det är den. Dessutom är den så jäkla snygg med sammetslena pärmar och lyxig kvalla på boksidorna. Superläcker 😍

Språket är ljuvligt, strålande!

Jag misstänker att Ann-Catrin är en av de där författarna som skulle kunna skriva om vad som helst och det skulle fortfarande vara så himla bra på grund av språket. Fantastiskt!

Jag sugs in i berättelsen och häpnar. Jag häpnar över hur detta kan vara en debut. Jag häpnar över mängden research som helt uppenbart ligger bakom berättandet. Jag häpnar över miljöbeskrivningar och karaktärer.

Persongalleriet är toppen, jag tycker verkligen om att följa alla de här karaktärerna och väntar otåligt på att deras olika historier ska knytas ihop! Kanske att jag längtar lite extra efter att få följa Gabriel ♥️ Och jag kan inte låta bli att klura på de andra elementen. Vilka är de? Spännande!

Till sist, och det svåraste att förklara, är att det hela tiden kändes som att läsa solsken. Även om det var ruskväder, stormar och krig så läste jag solsken ☀ Det måste ju bara vara äkta läsmagi 📖

Nu äre bara att vänta på nästa del. Vänta skitlänge. Så störigt 😂 /Ina

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar