Det finns inte en tråkig sida i Dotter av Jord

Det finns inte en tråkig sida i Dotter av Jord

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Recension av @fantastiskahon.

Denna fantastiskt vackra bok har sin början i 1600-talets Europa. Aileas fysiska resa börjar på Irland och tar oss vidare till Skottland samtidigt som hennes speciella krafter växer fram.

Roderic påbörjar samtidigt sin militära utbildning som lärling hos den eldige Muccio i Bologna. Ailea kan se in i framtiden genom drömmar. Roderics och Aileas öden är kärleksfullt länkade och sakta rör de sig mot varandra.

Det första som slog mig med denna bok är omslaget. Jag blev mycket glad när jag insåg att innehållet var lika vackert som omslaget. Boken följer huvudkaraktärerna i korta kapitel i snabb takt utan att stressa. Den är skriven med omsorg och genomtänkta detaljer, inte en tråkig sida.

Den har allt man behöver i en bok, spänning, kärlek, sorg och Muccio. En mycket intressant historia som är komplicerad men ändå lätt att ta till sig. Karaktärerna är fascinerande och gillade interaktionerna mellan dem. Den enda nackdelen med boken är att den tog slut och att jag nu måste vänta på en uppföljare.

Det är en av de bästa böckerna jag har läst i år. Rekommenderar starkt!!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar