Dotter av Jord är en välskriven berättelse

Dotter av Jord är en välskriven berättelse

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Recension av @nellonbookish.

Oj, vilka förväntningar jag hade på den här boken. Ända sedan jag först hörde talas om den och själv kontaktade Ann-Catrin för att jag kände att den där boken bara måste jag läsa. Bör jag tillägga att boken inte gjorde mig besviken?

Efter att ha hört Ann-Catrin berätta att hon i den här boken ville fokusera mycket på relationer mellan olika karaktärer så kan jag bara bekräfta och hålla med.

Älskar hur relationerna mellan de olika karaktärerna verkligen får ta plats. Inte bara de romantiska som det oftast handlar om utan alla relationer överhuvudtaget, oavsett huruvida det handlar om familj eller vänskap.

Men det finns två relationer som mitt hjärta klappar lite extra för, det ska jag inte sticka under stol med. Vilka det är kanske ni som läst boken kan gissa er till?

Dock ska Dotter av jord enligt författaren själv huvudsakligen vara en kärleksberättelse, men jag blev lite förvånad över att just kärleken mellan de karaktärer jag förväntat mig lyser med sin frånvaro.

Ändå så förstår jag ju att det här bara är inledningen till vad som komma ska då det ju är första delen i en serie och inte en fristående bok.

Och jag gillar att det får ta tid och att vi verkligen får lära känna karaktärerna på djupet, vilket ofta är något jag kan sakna i de böcker jag vanligtvis läser. Jag var bara inte riktigt beredd på det.

Hur som helst så är det här en otroligt välskriven berättelse. Jag kan inte förstå att det här är Ann-Catrins debut. Det är för mig helt obegripligt för oavsett vad hon skriver så är texten kraftfull och alldeles, alldeles underbar. Så otroligt målande och jag lever mig verkligen in i berättelsen helt och fullt.

Jag hade väldigt svårt att lägga boken ifrån mig trots full rulle här hemma, men jag verkligen längtade tills jag skulle få återvända till handlingen och fortsätta läsa och sugas in i miljöerna och den fantastiska stämningen igen.

Tack för att jag fick ta del av din underbara värld, Ann-Catrin. Nu längtar jag så det nästan gör ont till nästa del.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar