Bokbaksmälla de luxe

Bokbaksmälla de luxe

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Recension av @bokdaling

Jag måste börja med utsidan av boken, den är ju så himla vacker! Helt klart den snyggaste boken i min bokhylla!

Många hyllningar och hejarop har passerat i instagramflödet över boken, vilket skjutsade upp mina egna förväntningar bra mycket mer än jag önskar i förtid av en bok, så med ett lite nervöst hjärta började jag läsa och BAM! Knock out! TKO och alla slå-undan-benen-fraser som finns! Även jag ställer mig, utan att tveka, till hyllningsskaran och fancluben.

Jag försökte läsa den så sakta jag bara kunde, för jag ville att den skulle räcka för alltid (vilket är svååårt) Jag kunde känna, lite i panik, hur bladen i min högra hand blev färre och färre, samtidigt ville jag ju veta mer, allt! NU!! Men den där känslan att boken började lida mot sitt slut, var en riktigt jobbig känsla med den här boken, för jag var inte redo för det!

Jag ville ju stanna kvar i världen hos Ailea och Roderic!

Så, här sitter jag nu med en bokbaksmälla för andra gången i mitt liv och undrar hur? HUR?? ska jag ta mig vidare från det här?

Hur ska jag kunna vänta tills nästa bok kommer ut? Kan jag på något sätt stjäla @anncatrinmattsson_author tankar och få veta allt jag vill veta innan dess?

Till dig som ännu inte läst boken, förlåt, men den är så jävla bra! Det går inte att dra ner på hyllningsorden, det går inte att dämpa förväntan ni känner. Ni är dömda att älska boken! Sorry!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar